Sofias styrka

If you don't know - Don't worry
Älskade, älskade lördag! Började dagen med lite extra lyxiga äggsmörgåsar och en stor kopp kaffe. Strålande sol och klar himmel! Stefan och jag tittade på Farmen under frukosten. Realityserier kan ju vara lite fjantiga, men det påminner om min kära farmor som älskade att titta på det, hon satt där i soffan och skrockade åt alla deras tokerier.
 
Det blev en tripp till gymmet efter frukost, och vi drog med oss lillebrorsan också. Skönt med ett härligt styrkepass, efter att mest ha haft fokus på kondition under veckan. Körde en del tricepsövningar och sedan fokuserade jag på benen. Känns som att jag kommer ha riktigt tuff träningsvärk imorgon! Efter träningen blev det våffelkalas - Något jag har sett fram emot hela veckan!
 
Jag har haft en väldigt tuff vecka rent psykiskt, har haft en orosmoln hängande över mig, som sedan fick ett avslut igår eftermiddag. Så nu känner jag mig riktigt avslappnad för första gången på länge! Det är en sådan skön känsla att klara av något som man verkligen varit orolig över. Och sen inse att man varit orolig ganska mycket i onödan... Det är något som jag behöver sluta med, för min egen skull. För man kan aldrig förutse hur något ska bli ändå! Önskar er alla en fantastisk lördag!
 
Små glädjeämnen
Idag är man inte direkt sugen på att gå utanför dörren. Jag hör hur vinden viner, insynsskyddet på balkongen står och slår och det känns liksom ruggigt även inne i lägenheten. Sitter under en filt och sippar på morgonkaffet med tända ljus på bordet. Fick bli stora koppen idag, en som jag fick som avslutningspresent av en familj vars barn jag har arbetat med. Sådana här dagar, när tröttheten sliter på kroppen och världen utanför är grå, så försöker jag hitta små saker som gör mig varm inombords. Som den här koppen och minnet av när jag fick den. Tårarna i ögonen på mamman i familjen när hon gav mig den. När hon berättade för mig hur mycket förtroende hon kände för mig, och hur mycket hennes barn tyckte om mig. Att de skulle sakna mig. Att koppen påminde om min glädje. Hur gör ni för att vända en tråkig dag till en bra dag? Hoppas allt är bra med er där ute!
 
I godan ro
Godmorgon gänget! Hoppas att ni alla har njutit av en god natts sömn. Själv har jag sovit som en sten, men vaknade en timme före väckarklockan och kunde inte somna om. Först blev jag lite sur och tvär, men sen kom jag på att jag faktiskt somnade klockan 21 (!!!) igår, så jag hade redan sovit i nio timmar... Så jag skulle nog överleva dagen ändå! Dessutom fick jag ju något värdefullt, som jag sällan får på vardagar annars; Tid att ligga och dra mig. Gud, så skönt det är! Då har morgonstund verkligen guld i mun. Nu kan jag äta frukost i lugn och ro, och passa på att slänga ut några ord i bloggen. Dagens frukost är blåbär och hallon som blandats med yoghurtkvarg, toppat med kakao och hallon granola från Paulúns. Inget tillsatt socker eller nå knepiga sötningsmedel. Rekommenderas starkt! Till det blir det kokt ägg, c-vitaminbrus och kaffe, såklart. Livets dryck!
Igår var jag iväg på mitt favoritpass för veckan; Dans Fusion. Så roligt, så svettigt, så underbart! Idag får vi se om det blir någon träning, ska träffa en kompis på promenad efter jobbet, så får se vad som hinns med. Blev lite besviken när jag såg att det hade snöat i natt, men det blir väl vad man gör det till. Önskar er alla en toppendag!
 
Bild från helgens frukost, typ samma fast med jordgubbisar istället för hallon och blåbär!